Időpont: December 6. (vasárnap) 16 óra

Helyszín: Szt. Margit Gimnázium, Bp. XI. kér. Villányi út 5-7. (a Móricz Zsigmond körtérnél)

Kérjük, hogy éves programajánlónkat tartsák szem előtt, mert a magas postaköltségek miatt nem tudunk minden alkalomról külön-külön értesítést küldeni. Kérjük, hogy akinek van e-mail címe (vagy a családban, szomszédban erre lehetősége, és eddig még nem tette meg),hja meg a mellékelt „Kérés” lapon, hozza tudomásunkra, hogy regisztrálhassuk. így tudunk elektronikus úton, költségmentesen, az előre nem tervezett alkalmakról is értesítést küldeni.

Továbbá tisztelettel kérjük, hogy munkaviszonyban álló tagjaink adóbevallásuk elkészítésekor a felajánlható 1%-kal, társaságunkat támogassák. Kérjük, az adakozásnak erre a nemes le-hetőségére hívják fel a környezetükben élő dolgozó, jövedelemmel rendelkezők figyelmét is.

A 2015. év elején szeretettel köszönti minden kedves tagtársát, barátját és szimpatizánsát az immár több, mint ezer fős taglétszámú Horthy Miklós Társaság Ügyvezető Vezetősége.

Kérésünk, hogy ki-ki a maga helyén és lehetősége szerint - szóban, bátran, határozottan - segítsen munkánkban, amelynek célja a történelemhamisítás leleplezése, visszaszorítása, Horthy Miklós kormányzó úr jó hírnevének visszaállítása, emlékének ápolása.

Szeretnénk elérni, hogy a magyar a történelemben a Horthy Miklós kormányzó úr nevével fémjelzett korszak foglalja el az Ót megillető helyet!

 

Kedves Tagtársunk!

Mint már az elmúlt években is jeleztük, a működésünkhöz szükséges kiadásokat kizárólag tag-díjakból fedezzük. Postai költségek. Ünnepségeinken, megemlékezéseinken fellépő előadók, művészek tiszteletdíjai. Terembérletek. Meghívók, programok fénymásolása. Koszorúzások. Egy-egy Társaságunkhoz közel álló művészeti esemény alkalmi támogatása. Tervbe van véve jótékonysági támogatás is. Mindezek költségekkel járnak. Sok tagtársunkra való tekintettel tag-díjat nem szándékozunk emelni. Kérjük azon tagjainkat, hogy akik tehetik, a 2000 Ft/éves tag-díjnál szíveskedjenek többet befizetni. Ezzel segítik munkánkat.

Megértésükért és minden külön adományért köszönetét mond a Horthy Miklós Társaság Ügyvezető Vezetősége.

 

VÁLTOZÁS ESETÉN KÉRJÜK VISSZAKÜLDENI!

NÉV:

LAKCÍM:

EMAIL-CÍM:

POSTACÍM:

Horthy Miklós Társaság, 1016 Budapest, Naphegy tér 2.

 

<< Vissza

Horthy Miklós Társaság hivatalos weboldala | © 2010-2015.
Copyright © 2015. | IT for you - Informatikai szolgáltatások | Minden jog fenntartva.